Se deplasa în zigzag. L-au tras pe dreapta şi s-a dovedit că era chiar beat

Embed:

Şoferul unui microbuz de linie din Capitală a fost reţinut de poliţie pentru că era în stare de ebrietate la volan. Bărbatul conducea autovehiculul chiar dacă abia de putea să se ţină pe picioare. Tot ce a putut să le spună inspectorilor a fost faptul că şi-a sărbătorit ziua de naştere. 

Şoferul era la volanul unui microbuz de pe linia 175 atunci când a fost somat să oprească de către inspectorii de patrulare. S-a întâmplat în sectorul Ciocana al Capitalei.

În microbuz nu era niciun pasager.

Inspectorii de patrulare au declarat că au tras pe dreapta şoferul pentru că acesta se deplasa în zigzag.

"În timpul verificării actelor am depistat un miros specific de alcool din cavitatea bucală, astfel şoferul a fost expus unui alcooltest rezultatul fiind 0,89 m/g în aerul expirat. Este stabilită o normă de 0,15 promile în aerul expirat", a spus un ofiţer de poliţie.

Administratorul liniei de microbuz numărul 175, Veaceslav Găină, spune că şoferul nu trebuia să fie la muncă în momentul în care a fost oprit de poliţişti: "Azi nu era la lucru, ruta 175 nu circulă pe strada Meşterul Manole, era în afara lucrului. Dacă va fi demonstrat că el într-adevăr era beat la volan, el nu va putea activa ca şofer. Va fi concediat, sigur ca da".

Conducătorul auto riscă să rămână fără permis de conducere. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu