Se dă start războiului madrilen din Liga Campionilor. Confruntarea Real-Atletico va fi în această seară la PRIME (VIDEO)

În această seară, în direct, la PRIME, se dă startul războiului madrilen din Liga Campionilor. Confruntarea pe terenul verde va fi una de pomină. Real, adversarul lui Atletico din semifinale, este un adevărat coşmar pentru gruparea pregătită de argentinianul Diego Simeone.

În ultimii trei ani, cele două rivale din capitala Spaniei s-au întâlnit în finala competiției de două ori şi în ambele cazuri "los blancos" au intrat în posesia trofeului.

"Două eşecuri în finalele Ligii Campionilor... Este ceva ce nu o să uit niciodată! Sper să câştigăm într-o bună zi trofeul şi să punem capăt acestui ghinion. Este foarte dureros să pierzi în faţa rivalei de moarte, însa noi reprezentăm Atletico Madrid şi noi întotdeauna revenim mai puternici", a afirmat mijlocaşul Atletico Madrid, Koke.

Koke este discipolul şcolii de fotbal Atletico Madrid. Până acum el a jucat doar pentru acest club şi are la activ peste 300 de prezenţe în prima garnitură. El se arată sigur că în acest sezon Atletico are şanse mai mari să elimine Realul.

"Ne-am îmbunătăţit echipa cu schimbările făcute de antrenor, dar şi cu jucătorii noi. Era important ca toţi cei care au venit să dea randament maxim şi asta s-a întâmplat. Avem o echipă mai unită", a spus mijlocaşul Atletico Madrid, Koke.

În meciurile disputate până acum în semifinalele competiției, Atletico Madrid a suferit o singură înfrângere şi a încasat doar trei goluri. 

Asta în timp ce Real Madrid a încasat tocmai 15 goluri, dar nu a pierdut nici un meci.

Prima manşă a semifinalei Ligii Campionilor dintre Real și Atletico se dispută în această seară de la 21 şi 45 şi va fi în direct la PRIME.

Lasă un comentariu