Se caută vinovaţii de gafa în Legea cazinourilor. Veaceslav Untilă va fi audiat azi

Embed:

Audierile în cazul falsului la Legea privind activitatea cazinourilor continuă astăzi, 26 iulie. Comisia de anchetă, creată de Parlament, s-a reunit în şedinţă cu puţin timp în urmă. Şedinţa are loc cu uşile închise.

Astăzi urmează să fie audiat, pentru prima dată, ex-deputatul Veaceslav Untilă, autorul amendamentului din 2010. Introducerea acestuia în Legea cazinourilor ar fi cauzat un prejudiciu de aproape 6 milioane de lei statului. În faţa comisiei va apărea şi reprezentantul Preşedinţiei, Alexandru Ohotnicov.

Săptămâna viitoare va apărea în faţa comisiei de anchetă şi deputatul liberal-democratu Veaceslav Ioniţă, preşedintele Comisiei parlamentare economie, buget şi finanţe, care a semnat amendamentul.

Deputatul liberal Mihai Ghimpu, care a pus şi el două semnături pe document, în calitate de preşedinte al Parlamentului şi preşedinte interimar al statului,va fi audiat, de asemenea, săptămâna viitoare.

La începutul săptămânii trecute, Veaceslav Ioniţă s-a arătat indignat de faptul că Veaceslav Untilă nu a fost până acum audiat de comisia de anchetă.

El a declarat că Untilă, care este şi vicepreşedintele PL, a minţit când a spus în plenul Parlamentului că amendamentul a fost avizat pozitiv de Guvern.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu