SE CAUTĂ FĂPTAŞUL! Un locuitor al Capitalei cere ajutorul pentru a-l identifica pe cel care i-a avariat maşina

Embed:

Pregătiri de Revelion cu ghinion. Un locuitor din Capitală a mers la cumpărături, însă când s-a întors în parcare, şi-a găsit maşina avariată.

"Am solicitat înregistrarea video de la dispozitivul aflat în imediata apropiere de autoturism în speranţa identificării făptaşului şi am anunţat poliţia. În rezultatul vizualizării înregistrării imaginilor, am constatat că la faţa locului se aflau mai multe persoane, dar nimeni nu a anunţat poliţia cu excepţia unui singur martor care nu a putut oferi prea multe detalii", a spus şoferul maşinii avariate Vadim Cebanu în scrisoarea expediată pe adresa redacţiei noastre. 

Cei care au recunoscut şoferul care a provocat incidentul neplăcut sunt rugaţi să telefoneze la numărul de telefon: 060577266.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe dresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu