Se bucură de frumuseţea bujorilor înfloriţi! Maestrul Gheorghe Urschi, într-un filmuleţ care a devenit viral pe Internet (VIDEO)

Embed:

Zâmbetul de pe buzele maestrului Gheorghe Urschi, înfloreşte odată cu bujorii. Într-un filmuleţ video postat pe reţelele de socializare de una din fiicele regelui umorului, Urschi apare într-o ipostază mai rară - râde şi se bucură sincer de bujorii înfloriţi.

În scurt timp, clipul a devenit viral pe reţelele de socializare şi a acumulat câteva mii de vizualizări, iar internauţii i-au urat multă sănătate maestrului.

În filmuleţ se mai aude cum fiica lui Gheorghe Urschi îl întreabă dacă a fost la vot, iar el confirmă ca da, dând din cap.

Ultima apariţie publică a maestrului a avut loc acum două luni, când regele umorului a participat la spectacolul dedicat celei de-a 70-a aniversare.

Gheorghe Urschi nu a mai urcat pe scenă din 2011 când a suferit un atac cerebral. În cei 40 de ani de activitate, el a scris numeroase cântece, scenete şi a realizat zeci de emisiuni televizate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu