Se aşteaptă un nou record Guinness! O familie din SUA promite decoraţiuni cum nu s-au mai văzut

Embed:

O familie din New York se pregăteşte să preia titlul pentru locuinţa decorată cu cele mai multe luminiţe de Crăciun. Ea a deţinut recordul şi în 2012, însă a fost detronată anul trecut de o familie din Australia. Membrii familiei sunt determinaţi să-şi ia revanşa şi au pregătit deja 600 de mii de luminiţe care vor fi aprinse săptămâna viitoare.

Aşa arată casa care a devenit acum doi ani cunoscută în toată lumea. Familia Gay povesteşte că aceste elemente decorative reprezintă o adevărată tradiţie care a luat naştere după apariţia primului lor copil. Pentru această iarnă, proprietarii promit decoraţiuni cum nu s-au mai văzut. Peste câteva zile, locuinţa va fi luminată de 600 de mii de luminiţe multicolore.

"Când s-a născut Emily, Tim a decorat casa cu 600 de luminiţe. Erau foarte frumoase, de culoare albastră. O parte dintre ele a fost un cadou din partea mamei mele. Aşa a început totul, de la 600 de luminiţe", a afirmat soţia.

Membrii familiei povestesc că în timp, au început să utilizeze tot mai multe luminiţe pentru decorarea casei, iar echipamentul utilizat a devenit din ce în ce mai sofisticat. În acest an, luminile vor fi acompaniate de muzică.

Luminile vor fi aprinse săptămâna viitoare. La eveniment vor participa şi reprezentanţii de la Guinness Book, care urmează să decidă dacă recordul va fi înregistrat în mod oficial.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu