Se apropie weekendul. Iată câteva idei despre cum să vă petreceţi interesant şi util zilele de odihnă

Cine nu iubeşte  zilele de weekend? Cu siguranță, pentru fiecare dintre noi weekend-urile sunt cele mai relaxante şi cele mai aşteptate. Nu ştii ce să faci în weekendul acesta, PUBLIKA.MD v-a pregătit câteva recomandări deosebite.

Dacă nu aţi reuşit să mergeţi în cursul săptămânii la expoziţia specializată "Fabricat în Moldova 2018",  aflaţi că aveţi posibilitatea să o vizitaţi în acest weekend şi să procuraţi produsele dorite. Mezeluri, brânzeturi, produse de patiserie, prune în ciocolată, dulciuri, vin, haine etc - sunt doar câteva dintre produsele pe care le puteți găsi târg.

De asemnea, tot aici, la Moldexpo, puteţi merge şi la târgul locurilor de muncă. La eveniment sunt așteptate persoanele fără un loc de muncă, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti.

Mâine, interpretul de muzică populară Ion Paladi revine cu un nou concert - “La frați nu se pun hotare”. Toţi amatorii de muzică sunt aşteptaţi la ora 19:00, la Palatul Naţional.

În acest weekend mai puteţi vizita o serie de expoziţii de la Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei: Comorile trecutului, Arme şi echipament militar - o evoluţie în timp, Moldova sovietică: între mituri şi gulag, Expoziţia "Natura. Omul. Cultura".

Iar la cinema puteţi viziona filmele: "Selfie", "Labirintul: Tratament letal", "Ferdinand", "Jumanji: Aventură în junglă".

Publika.md vă urează un weekend plăcut şi productiv!

loading...

Lasă un comentariu