Se apropie TERMENUL LIMITĂ. Ce trebuie să facă Ministerul Economiei pentru mediul de afaceri

Şeful Cabinetului de la Chişinău a reamintit la şedinţa Guvernului de astăzi că la 10 aprilie expiră termenul pentru prezentarea rezultatelor, după eliminarea barierelor pentru mediul de afaceri.

Pavel Filip a precizat că Ministerul Economiei mai urmează că definitiveze actele legate de revizuirea ordinelor de către Serviciul Vamal şi reducerea actelor permisive.

"Cunosc şi numele persoanelor care nu doresc schimbări şi faţă de aceştia vom lua atitudine în viitorul imediat", a spus premierul, fără a da detalii.

O altă temă abordată de către premier a fost necesitatea eliminării aşa-numitei "ştampile umede" din afaceri, care nu a fost adoptată de Parlament.

"Sunt încrezător că vom avea suportul majorităţii parlamentare, ca să eliminăm acest rudiment, trăim în Epoca Informaţională", a spus Pavel Filip, după ce a ordonat Ministerului Justiţiei să elaboreze proiectul de lege respectiv.

Iniţiativa în cauză se înscrie în şirul de acţiuni privind realizarea obiectivului Guvernului cu privire la eliminarea constrângerilor existente asupra mediului de afaceri şi reducerea poverii administrative impuse antreprenorilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu