Se apropie sărbătorile! În Capitală au început pregătirile pentru Ziua Vinului şi Hramul Capitalei

Embed:

Autorităţile municipale sunt prinse în pregătiri pentru cele două sărbători din octombrie: Ziua Vinului şi  Hramul Capitalei.

În următoarele două weekenduri, traficul din centrul oraşului, în perimetrul Pieței Marii Adunări Naţionale, va fi iarăşi sistat.

Primarul interimar al Capitalei, Nistor Grozavu, a solicitat tuturor instituţiilor municipale să se implice activ, mai ales în evacuarea deşeurilor din centru şi la restabilirea cât mai rapidă a circulaţiei rutiere. De asemenea, autorităţile le-au cerut agenţilor economici să îşi instaleze standurile pe parcursul nopţii. De Ziua Vinului,  la Chişinău vor fi prezenţi aproximativ 45 de producători, un număr record.

De Hramul oraşului, la Chişinău vor veni în jur de 15 delegaţii de peste hotare. Se vor desfășura mai multe competiții sportive, expoziții, concursuri de dansuri.

Programul va culmina cu un concert, care va începe la ora 18:00. Ziua naţională a Vinului va avea loc în perioada 7-8 octombrie, iar Hramul Chişinăului va avea loc, tradiţional, în data de 14 octombrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu