Se apropie Maratonul de la Chișinău. Aproape 50 de persoane au participat la antrenament

Embed:
Pregătiri intensive pentru Maratonul Internaţional de la Chişinău. Aproape 50 de persoane de toate vârstele au participat la un nou antrenament organizat în ajunului marelui eveniment sportiv. Majoritatea celor veniți la antrenament sunt dintre cei ce vor alerga la maraton pe distanţe mari.

"Am participat la prima ediţie a maratonului, dar şi la a doua. Voi participa şi în acest an."

"Antrenamentul s-a desfăşurat normal. Am alergat până la aeroport şi înapoi. În total am parcurs distanţa de 15,5 kilometri. MUSCA La maraton voi alerga pe distanţa de 21 de kilometri şi 100 de metri. O singură dată în viaţă am alergat pe această distanţă şi de această dată voi alerga 21 de kilometri."

Antrenamentele pentru Maratonul de la Chişinău sunt gratuite, iar până la cursă se vor mai organiza în fiecare duminică.

"Toţi cei care doresc să alerge maratonul întreg astăzi au alergat 25 de kilometri. Ceilalţi, deja în funcţie de ce distanţă vor alege să alerge la Maraton, au alergat azi 15-20 kilometri. MUSCA Acum e mai bine. Vara era foarte greu din cauza caniculei. În prezent timpul e perfect şi oamenii sunt mulţumiţi. Majoritatea sunt bine pregătiţi pentru competiţie", a spus antrenorul Vitalie Gheorghiță.

Participanţii la curse se pot înscrie în 5 probe, pe distanţele de un kilometru și jumătate, 5, 10, 21 şi 42 de kilometri. Câştigătorii ultimelor două probe vor fi premiaţi cu 5 mii de lei şi, respectiv, 10 mii de lei. Celor care, eventual, vor stabili şi recorduri în aceste probe li se vor dubla primele.

A treia ediţie a Maratonului Internaţional de la Chişinău este programată pentru 1 octombrie.

Publika TV este partener media general al evenimentului şi va transmite în direct acest festival al sportului pe un ecran gigant în Piaţa Marii Adunări Naţionale.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu