Se anunţă o premieră fastuoasă! Filmul "La limita de jos a cerului" va fi prezentat la Chişinău în noiembrie

Embed:

Filmul lui Igor Cobîleanski "La limita de jos a cerului" va fi prezentat la Chişinău în luna noiembrie. Până atunci, regizorul planifică să pună la punct toate detaliile pentru a organiza o premieră fastuoasă, aşa cum a fost la Bucureşti. Totodată, filmul urmează a fi prezentat şi la trei festivaluri.

Regizorul spune că premiera de gală a avut loc la Bucureşti, pe data de 26 septembrie, pentru a atrage atenţia cineaştilor români.

"Viaţa cinematografică în Bucureşti este una mult mai activă, mai dinamică şi este important ca filmul să-l vadă cineastul român şi ziaristul român, dar a fost şi o condiţie a producătorului să facă facem premiera după Karlovo vary, astfel ca premiera naţională să fie în Bucureşti", a declarat Cobîleanski.

Deocamdată nu se ştie la care cinematograf va avea loc premiera de la Chişinău. Cineastul spune însă, că între timp, producţia va fi prezentată şi festivaluri internaţionale.

"La limita de jos a cerului", iată merge săptămâna viitoare, va fi în proiecţie la festivalul de film de la Varşovia, după care la Festivalul de film de la Kiev, la Tbilisi", a mai spus regizorul.

Filmul "La limita de jos a cerului" a debutat la Festivalul Internaţional Karlovy Vary din Cehia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu