Scuze publice de la producătorii filmului Peter Rabbit. Aceştia au folosit o scenă cu un personaj alergic

Producătorii filmului "Peter Rabbit" au cerut scuze public, după ce au fost criticaţi pentru o scenă în care este tratată cu umor alergia unui personaj, scrie digi.24.

Personajul Tom McGregor, alergic la mure, este atacat de Peter şi de prietenii lui care îl bombardează cu aceste fructe, până când acesta este nevoit să îşi injecteze adrenalină pentru a îşi reveni.

Într-un comunicat comun, Sony Pictures şi producătorii filmului au transmis că nu ar fi trebui să prezinte această problemă fără seriozitate.

"Regretăm sincer că nu am fost mai conştienţi şi mai atenţi la această problemă. Vă cerem scuze sincer", a arătat comunicatul acestora, transmis duminică.

Scena a fost criticată de utilizatori ai platformei de socializare Twitter, care au folosit hashtagul  „#boycottpeterrabbit” (boicot „Peter Rabbit”, n.r.).

Fundaţia Kids with Food Allergies a transmis pe platforma de socializare Facebook că „glumele” legate de alergiile alimentare sunt dăunătoare comunităţii acesteia. 

A fost lansată şi o petiţie care a cerut ca Sony Pictures să ceară scuze publicului, care a atras mii de semnături.

Filmul "Peter Iepuraşul/ Peter Rabbit", regizat de Will Gluck, cu James Corden, Sia, Fayssal Bazzi, Domhnall Gleeson, Colin Moody şi Sam Neill în distribuţie, a debutat în acest weekend pe cel de-al doilea loc în box office-ul din America de Nord, cu încasări de 25 de milioane de dolari.

Lungmetrajul este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu