Scrisoarea plină de emoţie scrisă de Principesa Moştenitoare Margareta, după moartea Regelui Mihai I

Ultimul rege al României, Mihai I, a încetat din viaţă marţi, 5 decembrie, în Elveţia, după o lungă suferinţă. Principesa Moştenitoare Margareta i-a scris Regelui Mihai o scrisoare emoţionantă, pe 25 octombrie 2017, atunci când Majestatea Sa a împlinit 96 de ani, intitulată: "Şi omul acesta este tatăl meu".

 „Există un om pe lumea aceasta a cărui prezenţă mă face să mă simt ocrotită, un om care se află întotdeauna acolo, lângă tine.

Am acasă o fotografie cu mine copil, aşezată pe o maşină veche de tuns iarba. Şedeam pe maşina cu care omul acesta tăia iarba şi mă simţeam în siguranţă.

În fiecare seară, înainte de a adormi, el venea să spună, cu surorile mele şi cu mine, Tatăl Nostru. Când aveam patru ani, el mi-a dat textul rugăciunii copiat la maşina lui de scris. Aceasta este o pagină pe care nu am pierdut-o niciodată.

La cei şapte ani ai mei, când venea să mă ia de la şcoală, stăteam pe scaunul din faţă al maşinii Volkswagen broscuţă şi eram foarte mândră că am dreptul la acel loc. Mă uitam pe furiş la el cum conducea şi mă gândeam ce frumos şi fermecător era, cu ochelarii de soare şi cu profilul lui perfect. Eram foarte mândră. La semafor mă uitam pe fereastră la oamenii din alte maşini să văd dacă îl remarcau şi eram sigură că nici ei nu văzuseră un bărbat atât de frumos”. a scris Principesa Margareta în scrisoarea sa.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu