SCRISOAREA LUI GRINCU, VERIDICĂ. Activistul a anunțat ieri că părăsește Partidul Nostru

Soția activistului formațiunii "Partidul Nostru" Felix Grincu, Ellada Grincu, confirmă veridicitatea scrisorii publicate de soțul ei că pleacă din partidul condus de fugarul penal, Renato Usatîi.

Aceasta a scris pe pagina sa de facebook că a primit personal scrisoare de la el, a fotografiat-o și a postat-o pe rețeaua de socializare din numele lui.

Ellada Grincu a mai scris că se bucură că membrii formațiunii "Partidul Nostru" și-au adus aminte de familia sa în aceste momente. Ieri,  Felix Grincu a anunțat că părăsește organizația politică condusă de Usatîi.

Despre acesta a scris că s-a folosit de oamenii din anturajul său și i-a făcut ostatici ai ambițiilor sale. Mai mult, Felix Grincu i-a reproșat lui Usatîi și foștilor colegi că nu au făcut nimic pentru a-l ajuta să iasă de după gratii, deşi a trecut mai mult de un an de când stă închis.

Scrisoarea a fost calificată de unii membri ai formațiunii ca fiind una falsă. Activistul a fost reținut în noiembrie, anul trecut, bănuit de escrocherie în proporții deosebit de mari.

Grincu a mai fost condamnat de două ori, în ambele cazuri fiind vorba de evaziune fiscală. Iar în 2013, pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru samavolnicie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu