Scrisoare deschisă către Ambasada SUA privind furtul din sistemul bancar din Moldova

Embed:

Portalul de ştiri ava.md a adresat o scrisoare deschisă către Ambasada SUA la Chişinău. Jurnaliştii susţin că desfăşoară o investigaţie despre furtul din sistemul bancar din Republica Moldova.

Aceştia vor să afle dacă există contracte oficiale semnate de către companiile americane Mercury LLC şi Frontier Solution cu rider-ul numărul unu în CSI, Veaceslav Platon, cu liderul partidului "DA" Andrei Năstase dar şi mafioţii Victor şi Viorel Ţopa, cu jurnalista Natalia Morari, cu Vladimir Filat şi cu Mihail Gofman.

Jurnaliştii de la ava susţin că au solicitat aceste informaţii de la reprezentanţii celor două companii americane, dar nu au primit niciun răspuns. Autorii adresării mai spun că deţin informaţii precum că Mercury LLC şi Frontier Solution reprezintă interesele unor jurnalişti şi politicieni din ţara noastră, care au fost plătiţi din banii furaţi de la cele trei bănci pentru a ascunde informaţiile despre autorii jafului, dar şi pentru a forma opinia publică greşită referitor la acest caz.

Mai mult, aceste persoane reprezintă interesele autorilor schemei de spălare a 20 de miliarde de dolari din Rusia prin băncile din Republica Moldova. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu