"Screen Actors Guild": Câștigătorii serii au fost Denzel Washington şi Emma Stone

Embed:

Personalități consacrate din televiziunea și cinematografia americană au participat, noapte trecută, la cea de-a 23-a ediție a Premiilor Sindicatului Actorilor, desfășurată la Los Angeles. Câștigătorii serii au fost Denzel Washington şi Emma Stone, care au primit premiile pentru cele mai bune roluri principale.

Denzel Washington a câștigat premiul pentru rolul său din filmul "Fences". Pelicula, pe care a și regizat-o, reprezintă povestea unui copil-minune al baseball-ului, care nu a reuşit niciodată să înainteze în cariera sportivă din cauza originii sale afro-americane. La categoria cea mai bună actriță, s-a impus Emma Stone pentru rolul din comedia romantică "La La Land". Ea s-a arătat extrem de emoționată.

"Mulțumesc foarte mult! Să fii actriță, să joci rolul unei actrițe și să primești un premiu, după ce ai fost votat de alți actori, este ceva excepțional", a spus actriţa.

Pentru același rol, Emma Stone a primit premiul mare și la gala Globurile de Aur din 8 ianuarie. Filmul "La La Land" a obținut 14 nominalizări la Oscar.

Ca în fiecare an, gala premiilor "Screen Actors Guild" nu a fost doar o ceremonie dedicată celor mai bune filme şi artişti, dar şi un adevărat spectacol al modei. Pe covorul roșu vedetele au defilat în ținute care mai de care mai spectaculoase. Multe priviri a atras actriţa Nicole Kidman, care a purtat o rochie verde, semnată de casa de modă Gucci. O altă prezenţă remarcată pe covorul roşu a fost a Nataliei Portman.

Fiind în al treilea trimestru de sarcină, ea a optat pentru o rochie lejeră și lungă până în pământ. Actrița latino Salma Hayek a eclipsat cu o rochie vaporoasă de culoarea soarelui. La doar șase săptămâni după ce l-a născut pe cel de-al doilea copil, Teresa Palmer a defilat într-o ținută strălucitoare. Tânăra mămică a ajuns în atenția jurnaliștilor, pentru aspectul fizic extraordinar.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu