Scott Donaldson, performanţă unică. Neozeelandezul a devenit primul om care a străbătut singur, într-un caiac, marea Tasmaniei

Performanță unică stabilită de Scott Donaldson. Neozeelandezul a devenit primul om care a străbătut singur cu caiacul marea Tasmaniei.

Canotorul de 48 de ani a fost extrem de obosit atunci când a ajuns la punctul final al destinației, orașul New Plymouth din Noua Zeelandă. Călătoria acestuia care a început în orașul australian Coffs Harbour a durat două luni.

Donaldson nu a putut părăsi singur caiacul. Neozeelandezul a fost ajutat de câțiva oameni care au venit să fie martorii acestui eveniment istoric.

"Ultimele ore ale călătoriei au fost fantastice. Simplul fapt că vedeam tărâmul și luminile a fost fantastic. Mă bucur că am putut ajunge până aici, este un sfârșit bun al călătoriei mele. Apreciez mult că ați venit aici", a spus Scott Donaldson, canotor.

Scott Donaldson a mai încercat să parcurgă cu caiacul marea Tasmaniei în anul 2014, însă a fost nevoit să abandoneze expediția.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu