SCORPION: Nu este o zi favorabilă pentru călătoriile în interes de afaceri

Embed:

BERBEC
Un prieten nu îşi respectă promisiunea făcută cu puţin timp în urma, ceea ce va irită peste măsură. Dacă veţi da dovadă de inţelegere, veţi evita o ceartă.

TAUR
Astăzi nu este indicat să vă ocupaţi de probleme care necesită mult tact. În schimb, relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune, iar cu sănătatea nu aveţi probleme.

GEMENI
Aveţi de gând să vă asumaţi prea multe responsabilităţi şi s-ar putea să nu le faceţi faţă singur. Nu este o zi bună pentru afaceri. Riscaţi să înregistraţi pierderi financiare.

RAC
În prima parte a zilei este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare, ce va pot afecta relaţiile sociale şi sentimentale. Nu este momentul să începeţi noi activităţi sau afaceri.

LEU
Vă dedicaţi unor activităţi intelectuale, cu riscul de a vă indepărta de prieteni, dar satisfacţia morală este deosebită. Reuşiţi să rezolvaţi toate problemele familiei.

FECIOARĂ
Resimţiţi o stare de inhibiţie care vă impiedică să vă exprimaţi clar. Din cauza dificultăţilor de comunicare, este indicat să amânaţi întâlnirile programate pentru azi.

BALANŢĂ
Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor mici probleme de sănătate şi să deveniţi mai puţin sociabil. Vă sfătuim să nu refuzaţi comunicarea cu prietenii şi cu partenerul de viaţă.

SCORPION
Nu este o zi favorabilă pentru călătoriile în interes de afaceri. Relaţiile sentimentale pot fi excelente, dacă acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţa.


SĂGETĂTOR
Din cauza dificultăţilor de comunicare, relaţiile cu partenerii de afaceri sunt tensionate. Înarmaţi-vă cu răbdare şi evitaţi speculaţiile financiare!

CAPRICORN
Nu este o zi bună pentru a susţine examene sau proiecte şi nici pentru călătorii. Dacă nu vă temperaţi nervozitatea, riscaţi să jigniţi un prieten.

VĂRSĂTOR
Întâmpinaţi mai multe obstacole şi aveţi impresia că vă irosiţi energia, ceea ce vă creează o stare de nervozitate. Cei din jur vă înteleg şi încearcă să vă ajute.

PEŞTI
Aveţi tendinţa de a reacţiona impulsiv şi riscaţi să vă indepărtaţi partenerii de afaceri şi prietenii. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multa diplomaţie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu