Şcoala Sportivă numărul 6 a lipsit de la Cupa Moldovei de Tae-kwon-do AFLĂ DE CE

Embed:

Echipa Şcolii Sportive numărul 6 nu s-a prezentat la a zecea ediţie a Cupei Moldovei de Tae-kwon-do. Acest fapt a creat nedumeriri pentru Federaţia de Tae-kwon-do din Moldova.

Preşedintele forului naţional de specialitate susţine că Şcoala Sporivă numărul 6 a ignorat participarea la competiţie din motive necunoscute. Preşedintele Federaţiei susţine că directorul Şcolii Sportive numărul 6 nu a oferit nici o explicaţie referitor la absenţa de la competiţie.

Contactat de Publika TV, Gheorghe Apostol, directorul Şcolii Sportive numărul 6 şi predecesorul lui Oleg Ciornîi în funcţia de Preşedinte al Federaţiei Moldoveneşti de resort, a explicat că aceştia nu au putut participa la competiţie dintr-un motiv prozaic. "Ca să luăm parte la diferite măsuri sportive trebuie să primim documentul de la organizaţia care petrece competiţia. Noi nu am primit regulamentul de desfăşurare a competiţiei. Ca să putem participa e nevoie să ne dea documentul", a declarat Apostol.

În absenţa Şcolii Sportive de tae-kwon-do numărul 6, la Cupa Moldovei au participat în total 9 cluburi şi şcoli sportive din toată ţara.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu