ŞCOALA ORORILOR ÎN NIGERIA. Peste 300 de tineri erau ţinuţi în captivitate şi bătuţi

Embed:

O şcoală de religie din Nigeria a devenit un loc al groazei pentru 300 de tineri. Aceştia a fost eliberaţi după ce au fost ţinuţi acolo în lanţuri fiind bătuţi, înfometaţi şi supuşi abuzurilor sexuale. Şcoala era cunoscută drept o instituţie în care copiii sunt învăţaţi să devină mai responsabili şi mai disciplinaţi.

Nimeni nu ştia însă metodele prin care tinerii erau reeducați.

Astfel, părinţii îşi duceau acolo odraslele de bună voie pentru o perioadă de trei luni. Ceea ce se întâmpla acolo, de fapt, seamănă cu scenariul unui film groază.

Copiilor li se puneau lanţuri la mâini şi la picioare, iar în cazul în care încercau să evadeze erau duşi într-o cameră separată în care erau bătuţi crunt. Adevărul despre aceste odioase fapte a ieşit la iveală după ce mama unui băiat nu a fost lăsată să-şi vadă copilul. După ce a discutat cu reprezentanţii şcolii, ea a decis să alerteze poliţia. Mulţi dintre copiii eliberaţi de oamenii legii aveau semne de violenţă de corp.

"Aici nu este un centru de reabilitare sau o şcoală islamică, puteţi să vedeţi şi dumneavoastră. Copii mici, unii aduşi din ţările vecine, cum ar fi Burkina Faso, Mali, Ghana sau altele. Copiii aduşi aici erau din toată ţara, unii erau în lanţuri. Erau folosiţi, dezumanizați, puteţi vedea şi dumneavoastră."

În acest caz au fost arestaţi opt oameni, printre care proprietarul şcolii şi câţiva profesori.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu