Şcoala Ambasadorilor Edelweiss: 20 de tineri din Hânceşti au parte de O EXPERIENŢĂ INEDITĂ (FOTOREPORT)

Embed:

20 de tineri, din raionul Hânceşti, au parte de o experienţă inedită. În prima zi de training în cadrul Şcolii Ambasadorilor Edelweiss, elevii au participat la mai multe programe de dezvoltare personală şi profesională, susţinute de traineri cu experienţă din Republica Moldova şi din străinătate.

Într-o atmosferă degajată elevii au participat la un curs de instruire, în cadrul căruia au avut posibilitatea să-şi seteze obiectivele şi planurile de viitor.

După o scurtă pauză, elevii au început să studieze limba engleză.

Entuziasmaţi de training, tinerii au spus că le-a plăcut foarte mult lecţiile şi speră ca acestea să-i ajute pe viitor.

"Am venit la Şcoala Ambasadorilor Edelweiss pentru că vreau să mă deschid, să învăţ lucruri noi, să comunic cu oameni, să înţeleg ce doresc de la viaţă şi să încerc să-mi planific acest lucru", a specificat participantul la Şcoala Ambasadorilor Edelweiss, Igor Rodjero.

"La training a fost foarte fain, a fost o atmosferă foarte plăcută, m-am simţit foarte bine. Toate aceste obiective m-au pus foarte mult pe gânduri, ce trebuie să fac mai departe, cum să fac. Vreau să mă apuc de astăzi de aceste obiective", a menţionat participantul la Şcoala Ambasadorilor Edelweiss, Elena Chiosa. 

"Aş vrea să-mi fac prieteni noi. Vreau să cunosc noi informaţii, să am noi oportunităţi", a spus  participanta la Şcoala Ambasadorilor Edelweiss, Daniela Sava.

"În cadrul trainingurilor vom da educaţie suplimentară, vor învăţa diferite fraze în limba engleză care i-ar putea ajuta să se descurce când vor merge peste hotarele ţării, să călătorească sau să muncească. Ne-am pus ca scop să le dăm informaţii de bază", a declarat trainerul de limba engleză, Le Neal.

"Este o atmosferă degajată, fiecare dintre ei şi-au setat acele obiective pe care le consideră relevante pentru sine. Unii dintre ei au spus că doresc să-şi deschisă o companie de construcţie, alţii spun că-şi doresc să cânte să înveţe la instrumente muzicale. Îşi propun cu adevarat să se implice şi au o motivaţie mare pentru dezvoltarea lor profesională pe mai departe", a relatat trainerul de dezvoltare profesională, Sabina Grigan.

Şcoala Ambasadorilor Edelweiss este un proiect organizat în premieră anul acesta, dedicat îndrumării tinerilor în alegerea unei cariere potrivite.

"Suntem foarte bucuroşi că începând de astăzi aceşti elevi vor avea ocazia să acumuleze cât mai multe cunoştinţe, trainerii i-am pregătit din România, Republica Moldova şi Canada. Sperăm ca aceste cunoştinţe pe care le vor acumula în cadrul Şcolii Ambasadorilor să le pună în practică pe viitor", a precizat directorul executiv al fundaţiei ” Edelweiss”, Lara Moraru.

Pe parcursul acestei săptămâni, tinerii vor avea mai multe cursuri care îi vor ajuta să-şi dezvolte abilităţile de comunicare, cum să-şi formeze corect un discurs şi care sunt priorităţile fiecăruia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu