Schweinsteiger s-a retras. Sportivul german a pus capăt carierei la 35 de ani

Embed:

Punct final în cariera fotbalistului Bastian Schweinsteiger. Sportivul german în vârstă de 35 de ani a publicat un mesaj pe una din rețelele de socializare, în care a mulţumit cluburilor la care a jucat, familiei şi soţiei sale pentru susţinere.

Schweinsteiger a debutat la Bayern Munchen în luna noiembrie a anului 2002. Cu clubul bavarez mijlocaşul defensiv a cucerit 22 de trofee.

El și-a trecut în palmares 8 titluri de campion în Bundesliga, iar în 2013 a cucerit Liga Campionilor. În tricoul lui Bayern Munchen Bastian a jucat 500 de partide în care a marcat 68 de goluri.

În vara anului 2015, Schweinsteiger s-a transferat la Manchester United, club la care a jucat 35 de meciuri şi a înscris 2 goluri. În martie 2017, germanul a plecat la Chicago Fire şi în 92 de partide pentru formaţia din Major League Soccer, a marcat de 8 ori.

În tricoul echipei naţionale de fotbal a Germaniei, Schweinsteiger a jucat 121 de meciuri şi a marcat 24 de goluri, iar în anul 2014 a cucerit cu aceasta titlul de campion mondial.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu