Schiorii canadieni au ocupat primele trei locuri pe podium la competiţia masculină a etapei a treia a Cupei Mondiale

Embed:

Canadienii nu au dat nicio şansă adversarilor la etapa de acasă a Cupei Mondiale de halfpipe şi au ocupat toate cele trei locuri pe podiumul masculin. La feminin însă, victoria a fost obţinută de o sportivă din Marea Britanie. Şi de această dată schiorii au avut de înfruntat timpul de afară, competiţia fiind însoţită de viscol.

Sportivii din Canada au făcut furori la competiţia masculină a celei de-a treia etape a Cupei Mondiale la halfpipe şi au ocupat toate locurile de pe podium. Justin Dorey s-a clasat pe primul loc, iar Noah Bowman şi Matt Margetts au completat podimul.

Americanul Aaron Blunck este lider în clasament, cu 180 de puncte, Dorey se află pe doi, cu 172 de puncte, iar finlandezul Antti-Jussi Kemppainen a rămas pe trei, cu 129 de puncte acumulate.

La feminin, a câştigat britanica Rowan Cheshire. Schioarea în vârstă de 18 ani, a obţinut prima victorie din carieră după ce le-a întrecut pe Virginie Faivre, din Elveţia, şi Amy Sheehan, din Australia. După trei etape, Devin Logan, din SUA, conduce clasamentul general, cu 150 de puncte. Pe locul doi se află Cheshire, cu 140 puncte, iar ultima poziţie de pe podium este ocupată de Mirjam Jaeger, din Elveţia, care are 129 de puncte.

Competiţia a avut loc în apropierea orăşului canadian Calgary. Etapa finală a Cupei Mondiale la halfpipe va avea loc în staţiunea americană Breckenridge, pe 12 ianuarie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu