Schioarea Lindsey Vonn le-a "eclipsat" pe vedetele din lumea filmului la gala premiilor OSCAR

Embed:

Schioarea Lindsey Vonn le-a "eclipsat" pe vedetele din lumea filmului la gala premiilor OSCAR. Sportiva americană a participat la eveniment în calitate de invitat la mai puțin de două săptămâni de la participarea la Jocurile Olimpice de la PyeongChang, unde a cucerit o medalie de bronz.

Lindsey Vonn a apărut pe covorul roșu de la Dolby Theatre îmbrăcată cu o rochie neagră cu paiete și cu un decolteu adânc, într-o ținută realizată de designerul Jeff Kim.

Vonn nu a fost singura care a dat echipamentul sportiv pe rochia elegantă. La gală a participat și Garbine Muguruza, actuala ocupantă a locului 3 în topul WTA.

Lumea sportului a fost reprezentată și printre marii câștigători ai serii. Fostul mare baschetbalist Kobe Bryant a cucerit Oscarul pentru pentru cel mai bun scurt-metraj animat, alături de Glen Keane.

Acordarea unui premiu Oscar fostului baschetbalist american Kobe Bryant a fost criticată de spectatori ai galei pe reţelele de socializare, aceştia amintind că vedeta NBA a fost acuzată de viol în anul 2003.

Kobe Bryant şi reprezentanţi ai Academiei nu au răspuns încă acestor critici.

Pe aceeaşi temă