Schimbări radicale la Naționala de fotbal U-21. Dănuţ Oprea a convocat 45 de jucători pentru formarea noului lot

Embed:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Dănuţ Oprea, îşi construieşte o nouă echipă. Tehnicianul a convocat 45 de jucători la un cantonament de 3 zile, susţinut la Vadul lui Vodă.

Tehnicianul român i-a testat atât pe fotbaliştii legitimaţi la cluburile din ţară, cât şi pe cei care sunt în formare la cluburi din Germania, Spania, Statele Unite ale Americii, Portugalia, Italia sau România.

"Eu m-am gândit la asta. Este un vis pentru mine. Eu mă simt moldovean şi vreau să apăr culorile Moldovei", a spus Ionel Mîrza, jucătorul echipei spaniole Torrejon. 

"Am văzut prieteni pe care nu i-am văzut demult. A fost o atmosferă bună facută de antrenor şi colegii de echipă, m-am simţit ca acasă", a menționat Andrei Bajură, jucător al Kolonji Soccer Academy din SUA.

Dănuţ Oprea a lărgit pe cât a fost posibil aria de selecție în dorința de a forma lotul echipei naţionale de tineret înaintea preliminariilor Campionatului European din 2019. 

"Cu siguranţă importă cu cine vom juca, dar ne dorim să schimbăm mentalitatea, ne dorim să creăm un nou grup de jucători care să fie puternici, care să creadă în forţele lor şi care să se bată de la egal la egal cu fiecare adversar în parte", a declarat selecționerul.

Echipa națională de tineret își va afla adversarii din campania preliminară pe 26 ianuarie, când va avea loc tragerea la sorți.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu