Schimbări în lotul Moldovei pentru meciurile cu Muntenegru şi Ucraina

Embed:

Puţine schimbări în lotul Moldovei pentru meciurile cu Muntenegru şi Ucraina. Ion Caras a renunţat doar la doi fotbalişti, care au rămas fără club, şi la un jucător care este accidentat. Aproape jumătate din fotbaliştii din lotul lărgit evoluează în Divizia Naţională.

Faţă de amicalul contra Kazahstanului, din lotul lărgit lipseşte Stanislav Ivanov, care este accidentat, dar şi Petru Racu şi Sergiu Dadu, rămaşi fără club. În schimb, în lot se regăsesc din nou veteranii Sergiu Covalciuc, în vârstă de 31 de ani, şi Alexandru Popovici, de 35 de ani.

"Îl urmăresc în ultimul timp pe Alexandru Popovici. Mi-a plăcut foarte mult în meciul cu Zimbru. Chiar dacă are o vârstă mai înaintată ca fotbalist, are o pregătire fizică foarte bună", a declarat selecţionerul Moldovei, Ion Caras.

În plus, 14 din cei 32 de jucători prezenţi în listă evoluează în Divizia Naţională. "Eu le transmit un mesaj jucătorilor din Divizia Naţională. Mulţi din ei chiar fac faţă şi pot ajunge la echipa naţională", a spus Caras.

Din lotul final, care va fi anunţat săptămâna viitoate, vor face parte 23 de jucători. Meciul cu Muntenegru se va juca pe 22 martie la Chişinău, iar cel cu Ucraina, pe 26 martie, la Odesa.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu