Schimbări în Box Office! Filmul care a încasat 90 de milioane de dolari în doar cinci zile de la lansare

Embed:

Finalul aventurii în lumea Pământului de Mijloc din cărţile lui J. R. R. Tolkien se anunţă victorios pe marile ecrane. Cel de-al treilea şi ultimul film din seria "Hobbitul" a debutat pe primul loc în box office, cu venituri de aproape 90 de milioane de dolari, în cinci zile de la lansare.

Aventura, care a început în urmă cu 12 ani, cu povestea "Lord of The Rings", se bucură de acelaşi succes. Cinefilii s-au înghesuit să vadă ultimul film din trilogia "Hobbitul: Bătălia celor cinci armate".

Doar în acest weekend, producţia lui Peter Jackson a strâns peste 56 de milioane de dolari în America de Nord. O altă peliculă aşteptată de cinefili, "Night at the Museum: Secret of the Tomb," a debutat pe locul doi, cu vânzări de 17 de milioane de dolari, cu mult sub estimările de 26 de milioane de dolari. Filmul îl aduce pe marile ecrane pe regretatul Robin Williams.

Podiumul este completat de un musical de pe Broadway. Filmul "Annie", cu venituri de peste 16 milioane de dolari, este o adaptare contemporană a spectacolului din 1977 şi spune povestea unei fete orfane.

Câştigătorul de săptămâna trecută, Epopeea biblică "Exodus: Gods and Kings", a coborât dramatic, de pe locul întâi tocmai pe patru. Top cinci este încheiat de pelicula "The Hunger Games: Mockingjay". Ambele filme au avut vânzări de câte apropximativ opt milioane de dolari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu