Schimbări importante de antrenori la cluburile de fotbal din Europa

Embed:

Schimbări importante de antrenori la cluburile de fotbal din Europa. Olympique Lyon l-a demis pe antrenorul principal Sylvinho din cauza rezultatelor dezamăgitoare din acest sezon.

În Campionatul Franţei, lyonezii au obţinut doar 2 victorii în 9 etape şi se află pe locul 14, iar în Liga Campionilor au acumulat 4 puncte în 2 partide. Presa franceză anunţă că Arsene Wenger sau Laurent Blanc ar putea prelua formaţia din Lyon.

Între timp, clubul italian Sampdoria a anunţat că l-a concediat pe antrenorul principal Eusebio Di Francesco. În sezonul curent, gruparea genoveză a pierdut 6 din cele 7 meciuri disputate în Serie A şi este pe ultimul loc în clasament.

Potrivit presei italiene, Stefano Pioli sau Claudio Ranieri sunt favoriţi pentru a prelua locul lăsat liber de Di Francesco.

Şi Espanyol Barcelona are o prestaţie modestă în ediţia curentă din La Liga, motiv care a dus la demiterea lui David Gallego. Catalanii au obţinut doar o victorie în 8 etape în campionatul de fotbal al Spaniei şi se află pe locul 19.

Noul antrenor al echipei este Pablo Machin, 44 de ani, care a semnat un contract pe un sezon, cu posibilitate de prelungire pe încă unul. El a mai antrenat echipele Numancia, Girona şi FC Sevilla.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu