SCHIMBARE ISTORICĂ: În curând NU vei mai avea nevoie de încărcător pentru telefon

Stresul legat de încărcarea telefonului ar putea să dispară în curând. Este o chestiune de luni, spun specialiștii din piața telefoniei mobile, scrie realitatea.net.

Imaginează-ţi că nu vei mai trăi niciodată sentimentul acela frustrant că bateria de la telefonul tău urmează să moară. În mod miraculos, este posibil ca încărcarea telefonului să devină în câteva luni o istorie a trecutului.

Companiile de tehnologie dezvoltă o modalitate prin care toate gadget-urile se pot încărca în timp ce stau în buzunar, potrivit CNN.com.

Prin conversia undelor radio în putere electrică, smartphone-urile echipate cu receivere speciale își vor putea extrage energia din aer.

Tehnologiile wireless de încărcare a bateriilor există de câțiva ani, însă trebuie să-ți ții dispozitivul nemișcat pe masă în timpul operațiunii de încărcare. Nu este o mare diferență față de legarea la încărcător prin fir.

Acum se încearcă o cu totul altă strategie, care va permite reîncărcarea printr-un mecanism care este incorporat în telefon. Practic, poți să te miști oriunde cu telefonul tău mobil și acesta să se încarce de la sine.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu