Schimbare de ultimă oră la YouTube, valabilă pentru Android şi iPhone. Ce presupune noua funcţie Google

Google aduce o schimbare de ultimă oră la YouTube, care e valabilă pentru Android şi iPhone.

Google s-a concentrat pe aplicaţia YouTube pentru mobil şi tablete, din Android şi iPhone. Este vorba de o nouă funcţie, care le permite utilizatorilor să descarce clipuri video de pe YouTube, care să fie redate când n-au o conexiune le Internet.
 
Funcţia a fost testată cu o varietate de utilizatori din diverse ţări, iar începând de astăzi a fost lansata pentru lumea intreaga, astfel ca toti vor vedea recomandari pentru clipuri video pe care sa le descarce. YouTube ofera de ceva vreme optiunea de a descarca clipuri video in iPhone si Android, iar ceea ce vedem acum este o extensie pentru acea funcţionalitate, deşi putina lume a cerut-o până în prezent, asa ca e greu de spus câţi o vor şi folosi, conform idevice.ro.

Google a gândit opţiunea pentru Youtube pentru a funcţiona şi în mod inteligent, astfel ca de fiecare data cand vedem o recomandare pentru a descarca unclip video de pe YouTube, dar nu mai avem internet, apasarea butonului va inregistra descarcarea in telefon, si ea va fi facuta cand avem o retea Wi-Fi disponibila.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu