Schimbare de lider în Campionatul Rusiei! Anji nu i-a permis echipei Lokomotiv să-şi păstreze prima poziţie

Embed:

Anji Mahacikala, cu Alexandru Epureanu, integralist nu i-a permis echipei Lokomotiv Moscova să-şi păstreze prima poziţie în Campionatul Rusiei. Formaţia din Daghestan a remizat fără goluri cu gruparea din Capitala Rusiei. Într-un alt meci, Kuban Krasnodar a învins în deplasare Rubin Kazan cu 2-0.

Kuban Krasnodar a deschis scorul în meciul cu Rubin Kazan în minutul 11, prin jucătorul paraguayan, Lorenzo Melgarejo. Oaspeţii şi-au dublat avantajul la începutul reprizei secunde, autorul golului fiind românul Gheorghe Bucur. La Kuban, fundaşul naţionalei Moldovei, Igor Armaş, a fost integralist, iar portarul selecţionatei de tineret, Alexei Coşelev nu a fost nici măcar rezervă.

Într-un alt meci, Anji Mahacikala a remizat în deplasare, scor 0-0, cu Lokomotiv Moscova. Alexandru Epureanu a fost căpitan la echipa oaspete şi a jucat toate cele 90 de minute. După acest rezultat, Anji a rămas pe ultimul loc în clasament, iar Lokomotiv a cedat prima poziţie în campionat formaţiei Zenit Sankt-Petersburg. Echipa lui Leonid Kuciuk ocupă locul doi, fiind la un punct distanţă de lider.

Kuban Krasnodar se află pe locul nouă, în timp ce Rubin este pe poziţia a zecea. Până la finalul campionatului Rusiei au mai rămas de jucat cinci etape.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu