Schimb de replici în Parlament. Tauber către Greceanîi: Când o să ieşiţi din această sală vă aşteaptă surprize

Embed:

Marina Tauber a atenţionat-o pe preşedinta Parlamentului, Zinaida Grecenîi, că o aşteaptă mai multe surprize legate de frauda bancă. Avertisemntul a fost făcut de deputata Partidului Politic ȘOR din plenul Legislativului.

"Când o să ieşiţi din această sală va aşteaptă mai multe surprize, este legat de frauda bancară şi investigaţia dumneavoastră. Şi sper domnule Slusari că şi dumneavoastră o să fiţi bucuros de investigaţia noastră. Ştiu doamnă Grecenîi că dvs aţi fost implicată în ceea ce mi s-a întâmplat mie şi familiei mele. Nu vă doresc să trăiţi aceste momente, dar voi lupta ca familia dumneavoastră să răspundă conform legii. Dacă va trebui, voi lupta pentru asta toată viaţa şi voi face tot ce este posibil şi voi întreprinde toate măsurile. Îmi pun acest lucru ca scop al activităţii şi vieţii mele", a menţionat Marina Tauber.

Tauber a declarat că va face o sesizare în acest sens la procurorul general interimar, Dumitru Robu. Deputatul Partidului Politic "ŞOR" susţine că modul în care vor reacționa instituţiile de drept va arăta cât de independente sunt în raport cu guvernarea PSRM-ACUM.

În replică Zinaida Grecenîi a cerut ca organele de drept să se autosesizeze privind declarţiile făcute de Tauber: "Timpul a expirat, să nu facem declaraţii inutile. Am fost vizată eu şi familia mea, organele de drept să se autosesizeze faţă de declaraţiile făcute de deputata Partidului Şor".

PUBLIKA.MD aminteşte că, astăzi, Marina Tauber a anunţat că Procuratura Anticorupţie i-a dat un răspuns prin care confirmă faptul că pe numele soţului Zinaidei Greceanîi a fost pornită o cauză penală privind jaful din sectorul bancar. 

Citeşte şi: Marina Tauber: Procuratura Anticorupţie a confirmat că pe numele soţului lui Greceanîi a fost pornit dosar penal (DOC)

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu