Schimb de replici dure înainte de Eagles Fighting Championship: "O să vadă totul în cuşcă"

O zi ne desparte de cel mai tare show de arte marţiale al anului. Gala MMA Eagles Fighting Championship 3 va avea loc mâine la Chişinău, iar astăzi luptătorii au trecut cântarul oficial şi s-au întrecut în declaraţii.

Vasile Bostan de dincoace de Prut şi Florin Lambagiu de dincolo s-au contrat în duelul privirilor. 

"El a vrut să-și arate caracterul, dar eu nu am avut nicio emoţie. El m-a provocat şi eu ca luptător nu m-am lăsat", a spus Vasile Bostan.

"Cu siguranţă, nu se vede nimic la cântar, o să se vadă totul în cuşcă. Unul dintre noi o să doarmă, dar sigur nu o să fiu eu acela", i-a răspuns Florin Lambagiu. 

Una dintre cele mai aşteptate lupte este cea dintre Grigore Panfili şi Andrei Barbăroşă. Ei se vor bate pentru centura de campion în categoria de până la 71 de kilograme, versiunea "Eagles Fighting Championship". Cei doi, Panfili şi Barbăroşă, încă nu și-au dat mâna înaintea confruntării.

"Omul nu vrea să mă respecte şi mă ponegreşte. El nu acceptă respectul meu", a zis Andrei Bărbăroşă.

"Nu am dat mâna cu el, deoarece am auzit ce a vorbit şi nu mi-a plăcut. Dacă vrea să dau mâna - după luptă, dar până la - nu! O să-i demonstrez că sunt foarte puternic, pregătit", i-a reproşat Grigore Panfili.

"Avem un fight-card impunător. Sunt luptători foarte puternici, luptători din Polonia, Ucraina, România, Georgia, Rusia, Ungaria. Am strâns în toate categoriile de greutate luptători de valoare", a declarat preşedinte Asociaţia FEA, Dorin Damir.

În cadrul competiţiei se vor desfăşura succesiv 12 confruntări în cuşcă.

Turneul ”Eagles Fighting Championship” va avea loc la Chişinău, aceasta fiind a treia sa ediţie. Competiția este organizată de Asociaţia FEA.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu