SCHEMĂ CRIMINALĂ, deconspirată de vameşi. Se întâmpla la frontiera moldo-ucraineană (VIDEO)

O schemă criminală de transportare prin contrabandă în proporţii deosebit de mari a alcoolului etilic peste frontiera moldo-ucraineană a fost anihilată de vameşi.

Potrivit autorităţilor vamale, o grupare criminală descărca ilegal marfa pe teritoriul Republicii Moldova, în pofida faptului că aceasta era în regim vamal de tranzit, având destinaţia finală oraşul Odesa, Ucraina.

Marfă era substituită cu alcool etilic, în scopul scoaterii acestuia prin contrabandă din ţara noastră în Ucraina. Ulterior, în urma percheziţiilor efectuate la un depozit clandestin din Sudul Molodvei, vameşii au găsit mărfuri străine fără documente de provenienţă. Acestea au fost reţinute în vederea confiscării conform procedurii legale.

Marfa dată are o legătură cauzală directă cu 25 tone de alcool etilic anihilat la frontieră moldo-ucraineană, la 5 iulie.

Pe acest caz a fost pornită urmărire penală. Dacă va fi demonstrată vinovăţia persoanelor implicate în această schemă de contrabandă, aceștia riscă până la 10 ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu