Schema a doi hoţi care au FURAT bani din terminale de plăţi electronice, de negăsit

Magazinele continuă să se golească. Nu de produse, ci de casetele cu bani din terminalele de plăţi electronice, instalate în interior. Fie că este vorba sau nu, despre aceiaşi indivizi, care au dat recent alte două spargeri, cert este însă că acţionează după aceeaşi schemă meschină: sparg sticla şi pătrund prin efracţie în magazinul alimentar. După ce golesc aparatul de plăţi electronice, dispar fără urmă.

De această dată, spargerea s-a dat într-un supermarket de pe strada Nicolae Costin din Sectorul Buiucani al capitalei. Alarma antifurt s-a declanşat în jurul orei 3:30 dimineaţa. Chiar dacă agenţii de pază s-au grăbit să prindă hoţii, aceştia au reuşit să dispară cu banii, până la venirea angajaţilor serviciului de pază privată a magazinului. Motiv pentru care la faţa locului a fost solicitată poliţia, scrie Canal3.md.

Două echipaje de ofiţeri au intervenit, alături de grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Buiucani. Oameni legii au luat cu ei şi un câine, pentru a da de urmele făptaşilor. În urma controlului teritoriului adiacent, câinele a pierdut urma hoţilor. Cel mai probabil, acolo indivizii s-ar fi urcat în maşină şi au dispărut.

Pe cazul dat urmează a fi deschis un dosar penal pentru furt. Dacă vor fi identificaţi, apoi găsiţi vinovaţi, hoţii riscă să-şi petreacă următorii patru ani după gratii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu