Scene teribile în Filipine: Un tată a mușcat un crocodil pentru a-și salva fiul de la moarte

După ce un băiețel de 12 ani a fost atacat și târât în apă de un crocodil uriaș, tatăl cuprins de disperare a sărit în apă și a atacat neînfricat creatura mușcând-o de mai multe ori de picior pentru a-i elibera copilul! 

Un tată filipinez și-a salvat fiul din ghearele unui crocodil în ultimul moment.
Diego Abulhasan, în vârstă de 12 ani, înota împreună cu fratele său mai mic într-un râu din aproprierea casei, în regiunea Palawan, când deodată, un crocodil l-a atacat și l-a târât sub apă. Atunci frățuiorul său a început să strige disperat.

Tatăl lor, Tejada Abulhasan, a auzit strigătul disperat al copilului și a apărut într-un suflet la fața locului ,,înarmat'' cu o scândură de lemn cu care să  loveasca creatura periculoasă.

Bărbatul, cuprins de cea mai mare spaimă, a început să lovească fără milă animalul ucigaș, însă fără niciun rezultat. Crocodilul nu a eliberat băiatul, ba mai mult părea din ce în ce mai agitat.

Într-un moment de disperare cruntă, tatăl înfricoșat de ce putea fi mai rău a apucat animalul și l-a mușcat de mai multe ori în picior gândindu-se că ar fi ,,un Rottweiler''.
În mod miraculos, crocodilul a eliberat băiatul și a înotat mai departe în apa murdară, spre fericirea inexplicabilă a părintelui care era la un pas să-și vadă băiatul sfâșiat de o creatură monstruoasă.

În cele din urmă, tatăl a reușit să își recupereze băiatul și să îl ducă la spital pentru a fi îngrijit corespunzător.
 Tejeda Abulhasan a mărturisit poliției că nu a ezitat niciun moment să sară în apă pentru a-și salva fiul ,,În corpul meu a fost atâta adrenalină, încât nu am avut timp să mă gândesc la nimic. Am lovit crocodilul și nu îmi elibera băiatul. A fost nevoie să smulg cu dinții din el și să ne privim ochi în ochi pentru a-l salva, scrie a1.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu