Scene parcă rupte din filmele de acțiune la Kiev. Un bărbat s-a baricadat cu patru copii într-un apartament

Embed:

Scene parcă rupte din filmele de acțiune la Kiev, unde poliția a intervenit pentru a elibera patru copii care erau ținuți ostatici de un bărbat în apartamentul său. După mai multe ore de negocieri, oamenii legii au decis să spargă uşa şi să-l reţină pe agresor, care era înarmat.

Potrivit presei ucrainene, totul a început de la o ceartă în familie. Bărbatul a alungat-o pe soția sa din apartament și s-a baricadat în interior cu cei patru copii.

"Am văzut cum vine spre mine cu lopata, așa că am fugit spre ușă. El m-a împins afară și a încuiat ușa. Stăteam desculță și în pijama în coridor, iar el mă amenința că o să mă omoare", a spus mama copiilor ținuți ostatici.

Sora femeii a sunat la poliție. După câteva ore de negocieri, oamenii legii l-au convins pe bărbat să elibereze unul dintre ostatici, o fată de 13 ani, însă a refuzat să mai facă și alte concesii.

"După ce ne-am asigurat că în timpul asaltului copiii nu vor avea de suferit, polițiștii au hotărât să intre cu forța în apartament. Copiii au fost eliberați, iar agresorul a fost reținut", a spus Andrei Krişenko, șeful poliției din Kiev.

Acum, cei patru copii cu vârste cuprinse între trei și 13 ani primesc consiliere psihologică, iar bărbatul este cercetat pentru luare de ostatici.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu