ŞCENE DRAMATICE în Bucureşti. O tânăra a murit, după ce a fost împinsă în faţa metroului (FOTO)

Embed:

(UPDATE 12:21) Caz înfiorător în capitala României. O tânără de 25 de ani a murit, după ce a fost împinsă de o femeie în faţa unei garnituri de metrou. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 20:00 în staţia Dristor 1. La ascurt timp, la faţa locului a venit o echipă de salvatori, însă nu au putut decât să constate moartea victimei. 

Principala suspectă în comiterea crimei este o femeie de 36 de ani, care a fost identificată şi arestată de poliţişti. Ea a fost reţinută în acestă dimineaţă în apropierea altei staţii de metrou.

Martorii au povestit că totul s-a întâmplat foarte repede, iar înainte de incident cele două nu au discutat nimic. Mai mult ca atât, un purtător de cuvânt al Poliţiei Române a declarat că înainte de a comite crima, tot ieri seara, femeia ar fi încercat să împingă o altă fată în faţa trenului, în altă staţie, însă cea vizată a reuşit să se ferească.

Oamenii legii susţin că în timpul audierii, femeia a fost incoerentă şi confuză, iar primele concluzii sunt că ar avea probleme psihice.

Ea le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că în ultima perioadă a locuit la un prieten, însă nu şi-a putut aduce aminte adresa.Nu se ştie deocamdată de ce suspecta a recurs la un astfel de gest, anchetatorii investighează cazul. 

(08:36) O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a ajuns în faţa unei garnituri de metrou. O femeie ar fi împins tănăra pe linia de metrou însă nu se cunoaşte motivul.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a fost reținută de polițiști. Şi a fost audiată de Poliția din Bucureşti. Femeia reţinută are vârsta de 40-45 de ani, aproximativ 1,70 m, constituţie slabă, ten deschis, pomeţii proeminenţi, îmbrăcată în jachetă scurtă, de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis, largi, iar pe cap purta o eşarfă bleumarin închis, care îi acoperea părul, potrivit unui comunicat al Poliției Române pe Facebook.

Tânăra care a murit ar fi fost împinsă pe șina de metrou. Polițiștii sunt în alertă, dar atrag atenția ca oamenii să nu intre în panică. Femeia reţinută ar fi încercat să facă același lucru, la o altă stație de metrou din București, scrie Digi24.ro.

Pentru a preîntâmpina vreun alt eveniment similar, conducerea Poliției române a dispus ca poliţiştii să patruleze în toate stațiile de metrou din oraş.

Echipele SMURD venite la faţa locului au încercat să intervină, însă tânăra nu mai prezenta semne vitale. Se fac cercetări pentru a se stabili circumstanţele producerii accidentului, nefiind clar dacă tânăra a căzut sau dacă este vorba despre o sinucidere.

În urma incidentului circulaţia metroului a fost oprită pentru scurt timp, după care s-a circulat în sistem pendul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu