SCENE DE GROAZĂ! Mai mulți elevi, amenințați cu un BRICEAG de un turist

Mai mulţi elevi din Iaşi, cazaţi într-un hotel din Predeal, au avut parte de o vacanţă de coşmar după ce un bărbat înarmat a intrat peste ei în cameră.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani care era cazat, în acest weekend, la un hotel din Predeal, a fost reţinut de poliţişti după ce a pătruns, prin forţarea uşii, într-o cameră din hotel ameninţând cu un briceag pe ocupanţii camerei, un grup de elevi, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova, scrie realitatea.net

"Poliţiştii, care s-au deplasat cu rapiditate la locul producerii evenimentului, au identificat un bărbat de 39 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care a forţat uşa unei camere, ocupată de mai mulţi elevi cazaţi în hotel şi le-a adresat acestora ameninţări cu acte de violenţă, în timp ce ţinea în mână un briceag. La ieşirea din cameră, bărbatul a adresat ameninţări şi unui cadru didactic, în grija căruia se aflau elevii, ce se deplasase pe culoar în urma zgomotului produs de forţarea uşii", potrivit sursei citate.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul IPJ Braşov. Faţă de acesta se efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi ameninţare, într-un dosar penal instrumentat sub supravegherea procurorului de caz, se menţionează în comunicatul de presă.

 
 

Lasă un comentariu