Scene de canibalism la Vaslui. Un bărbat i-a mâncat urechea unui prieten

Scene de canibalism la Vaslui, într-o pădure, acolo unde un bărbat i-a mâncat urechea prietenului său după ce s-a certat cu el din cauza unei glume proaste, scrie libertatea.ro.

Totul s-a întâmplat în comuna Oşeşti, într-o pădure, acolo unde un bărbat în vârstă de 38 de ani a rămas fără lobul urechii stângi, după ce a fost muşcat de un consătean. Cei doi erau buni prieteni şi au plecat împreună în pădurea de lângă Buda-Oşeşti, pentru a tăia nişte lemne. Înainte de a da drumul la treabă, aceştia s-au încălzit cu câteva pahare de vin, iar de aici până la o ceartă nu a fost drum lung, scrie Vremea Nouă.

Scandalul a pornit după ce victima, Moroşanu Vasile, a început să facă glume pe seama amicului său, Rusu Marcel. Scos din sărite, acesta din urmă a sărit la bătaie, muşcându-şi prietenul de ureche.

Rana provocată a fost atât de gravă încât cei care mai erau în pădure au sunat, de urgenţă, la ambulanţă.

Cadrele sanitare i-au acordat primele îngrijiri medicale bărbatului rănit, apoi i-au zis cătrebuie sămeargă la Spitalul Judeţean de  Urgenţă, pentru a i se “suda” fragmentul desprins din lobul urechii.

Moroşanu Vasile a spus însă personalului de pe ambulanţă să nu mai caute bucata de ureche lipsă, pentru că i-a mâncat-o prietenul său, Rusu Marcel.

Anul trecut, un alt caz șocant de canibalism a avut loc la Sfântu Gheorghe, județul Covasna. Ancheta desfășurată de procurori în cazul unei crime comise săptămâna trecută a scos la iveală faptul că un adolescent de 16 ani, bănuit de comiterea faptei, ar fi mâncat bucăți din corpul victimei și i-a bătu sângele.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu