Scene ca-n filmele de acțiune. Un tânăr care a furat un Jeep a provocat un ACCIDENT GRAV, în timp ce era urmărit de carabinieri

Scene desprinse dintr-un film de acțiune au avut loc în apropierea orașului Chieti, Italia. Un tânăr din România, de 23 de ani, s-a hotărât să fure un Jeep din localitatea vecină Ortona, din motive încă necunoscute. Ghinionul lui a fost că mașina, dată dispărută de către autorități, a fost reperată de o patrulă pe Drumul Național 16.

Fără a mai sta pe gânduri, agenții au pornit în urmărirea autoturismului, ajutați și de echipamentele GPS și antifurt din dotarea Jeep-ului, pe care românul, în graba lui, nu le-a observat.

Tânărul și-a dat seama imediat că este urmărit de carabinieri, moment în care a apăsat și mai tare pedala de accelerație, reușind să iasă din vizorul agenților pentru câteva clipe, potrivit foggiatoday.it, citează observator.tv.

O patrulă dintr-un alt oraș, însă, l-a localizat din nou, de data această mergând în direcție opusă, spre localitatea Foggia.

Fugarul a încercat cu disperare să evite patrulele de poliție, însă prin această manevră a pierdut controlul volanului. O mașină a poliției a scăpat ca prin minune de un impact devastator cu Jeep-ul condus haotic. 

O a doua mașină a forțelor de ordine a fost lovită în partea dreaptă, însă de data aceasta românul nu a mai scăpat, intrând cu autoturismul într-un parapet de pe marginea drumului. 

Cursa, însă, nu s-a sfârșit aici. Exact ca în filmele de acțiune, românul, deși rănit, s-a dat jos de la volan și a continuat să fugă. Un jandarm carabinieri chiar a reușit să-l prindă din urmă, însă românul a scăpat și de această dată. Câteva sute de metri mai târziu, însă, cursa nebună a luat sfârșit după un ultim efort al militarul.

Românul a fost arestat pe loc, însă eliberat ulterior sub control judiciar. Va fi judecat pentru furt și rezistență la arest.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu