Scenariul unui desen animat: Ucraina - Franţa, scor 2:1

Embed:

Ucraina va bate în această seară Franţa cu 2-1! Asta dacă se adevereşte scenariul unui desen animat. Deşi animaţia a apărul cu 42 de ani în urmă, astăzi se întâmplă la fel ca şi atunci. Calendarul meciurilor echipei lui Blohin din Grupa D cu Suedia, Franţa şi Anglia este la fel dar şi evoluţia scorului din partida cu nordicii.

În anul 1970 la Kiev a apărut un desen animat "Cazacii joacă fotbal" în regia lui Vladimir Dahno. Cazacii, care reprezintă ucrainenii, călătoresc prin Europa jucând fotbal cu trei echipe. Totul se întâmplă exact ca şi la Euro-2012, unde Ucraina este într-o grupă cu Suedia, Franţa şi Anglia.

Primii adversari a ucrainenilor sunt nişte cavaleri din Nordul Europei. La fel cum s-a întâmplat la acest turneu final, Ucraina a fost condusă cu 0-1 de Suedia, însă a revenit pe parcurs şi s-a impus la final cu 2-1.

Următorii adversari a ucrainenilor este echipa muşchetarilor, adică Franţa şi echipa insularilor - o aluzie directă la englezi.

Dacă scorurile din următoarele partide vor fi la fel ca şi în acest desen animat asta însemnă că Ucraina va bate Franţa cu 2-1, iar în partida cu Anglia va reveni de la 0-3 şi v-a învinge la final cu 13-3.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu