Scenariu desprins parcă din filmele cu mafioţi! A angajat un racket din Ucraina să îi ucidă soţul

Scenariu desprins parcă din filmele cu mafioţi! O femeie din Satu Mare a fost condamnată la 5 ani de închisoare, după ce a încercat să angajeze un racket din Ucraina pentru a-i ucide soţul, ca să se asigure că pune mâna pe averea acestuia.

Şi asta în condiţiile în care urma să divorţeze. Fiul acesteia, cu care a ticluit planul, a primit şi el 3 ani de închisoare, scrie Realitatea.net.

Totul a avut loc în urmă cu trei ani, când femeia se afla în proces de divorţ cu soţul ei. Bărbatul era patronul unui lanţ de farmacii, deținea mai multe cabinete medicale, dar și un magazin de materiale plastice, în valoare de aproximativ trei milioane de euro, susțin anchetatorii.

Femeia se temea că nu va obţine nimic din averea soţului în urma divorţului, aşa că a contactat de mai multe ori un interlop căruia i-a cerut să-i mijlocească contractul cu un racket din Ucraina, dispus să-i ucidă soţul.

La una dintre discuții pe care le-a avut cu interlopul, femeia a venit însoţită de fiul său care era la curent cu planurile sale ucigaşe, mai spun oamenii legii.

Povestea a fost semnalată autorităţilor de interlop, care s-a autodenunţat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu