Scenariu desprins din filmele SF. A fost creat sacoul care nu-ţi permite să te rătăceşti VIDEO

Embed:

Cum ar fi ca, atunci când te afli într-un oraş nou, să nu mai ai nevoie de hartă, iar ghid să-ţi fie chiar haina pe care o porţi? Pare un scenariu desprins din filmele SF, dar a devenit posibil, graţie unui designer din Australia. El a reuşit să creeze un sacou inteligent, care nu-i permite purtătorului să se rătăcească.

Prin intermediul modulelor GPS, de care dispune, sacoul îl poate îndruma pe cel care îl îmbracă. Mânecile hainei au încorporaţi mai mulţi senzori conectaţi direct la telefonul mobil, pe care este setată destinaţia. Prin urmare, sacoul îl ghidează pe purtător în direcţia corectă. Ajuns la destinaţie, sacoul începe să lumineze, graţie becurilor LED cusute pe suprafaţă.

"Sunt entuziasmată şi extrem de fericită pentru că design-ul vestimentar şi tehnologiile de ultimă oră pot face casă bună. Oamenii au nevoie de tehnologii în viaţă lor, chiar dacă, uneori, sunt sceptici. De aceea, am creat un produs care să le îmbine pe toate", a spus o persoană.

Toate dispozitivele cusute pe sacou sunt wireless, extrem de uşoare şi nu provoacă disconfort purtătorului. În prezent, haina se află în faza de testare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu