Scenă terifiantă: Un vas de croazieră s-a IZBIT de portul din Veneția (VIDEO)

Embed:

Scenă terifiantă pentru locuitorii Veneţiei, surprinsă de camerele de filmare. Aceştia au urmărit cu groază coliziunea dintre două vase pe canalul Giudecca, din apropiere de Piaţa San Marco. Accidentul care a avut loc în cursul dimineţii de duminică și s-a soldat cu cinci răniţi, relatează B1 TV.

Nava de croazieră "MSC Opera", un colos cu 13 punţi suprapuse, peste 1.000 de cabine şi peste 2.600 de pasageri s-a ciocnit cu un mic vas de transport fluvial, din cauza unei defecţiuni survenite la motor. Prin urmare, echipajul vasului nu a mai putut controla deplasarea navei masive, în pofida faptului că era legată cu lanţuri de două nave menite să o ghideze în cursul navigaţiei prin canal.

Zeci de oameni au fugit panicaţi din faţa uriaşului vapor care părea de neoprit.

În cele din urmă,  pachebotul s-a oprit, însă cinci oameni au fost răniţi în urma impactului, potrivit presei locale.

Autorităţie portuare locale au declarat că se lucrează pentru a fi remediate avariile produse de acest accident şi pentru deblocarea navigaţiei pe canal.

Acest incident a readus în atenţia autorităţilor locale problemele cu care oraşul lagunelor se confruntă de mai mult timp.

Criticii susţin că valurile create de vasele de croazieră erodează fundaţiile subacvatice ale Veneţiei şi afectează fragilul echilbru al ecosistemului oraşului lagunelor, destinaţie atât de iubită de turişti, scrie a1.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu