Scăpați din ghearele morții de SMURD! Aproximativ 14 mii de oameni, salvați de la lansarea serviciului în țara noastă (VIDEO)

Embed:

Aproximativ 14 mii de oameni au fost salvați din ghearele morții din momentul când serviciul SMURD a fost lansat în țara noastă.

De la lansarea SMURD echipajele de medici și paramedici au efectuat 17 misiuni internaționale unde zeci de oameni au primit îngrijiri calificate și au fost aduși acasă după ce au suportat accidente de muncă sau de circulație în alte țări. În urma colaborării cu Guvernul României, proiectul a fost susținut și realizat, iar mii de oameni din Moldova și România au beneficiat de asistență calificată și îngrijiri în situații de risc.

În cadrul Centrului de Formare în România au fost pregătiți 106 paramedici care activează în două regiuni din țara noastră: Bălți și Cahul.

Lansarea proiectului a început în anul 2014 prin deschiderea serviciului în zona de nord a țării, și a continuat ulterior prin dezvoltarea acestuia în zona de sud. Proiectul reprezintă o oportunitate și o șansă pentru acordarea ajutorului calificat în situații de risc pentru ambele state Republica Moldova și România.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu