Scântei într-un club de noapte din Bălți. Ce nu au putut împărți un grup de tineri (VIDEO)

Embed:

Acte de huliganism într-un club de noapte din Bălţi. Şase persoane l-au bătut pe un angajat al localului, în vârstă de 28 de ani. Potrivit Poliţiei, indivizii l-au agresat fizic după ce victima le-ar fi cerut să manifeste un comportament decent, în incinta clubului de noapte.

"Aceştia au aplicat forţa fizică asupra angajatului, după care au plecat într-o direcţie necunoscută. Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale. La moment, poliţia întreprinde măsurile de investigaţie pentru stabilirea identităţii şi locul aflării acestor tineri", a declarat Eugenia Molceanov, ofiţer de presă a IP Bălţi.

Cazul a avut loc în 29 iunie, aproape de ora patru dimineaţa, dar a ajuns în vizorul presei abia după ce poliţia a publicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale localului. Şi asta deoarece la aproape două săptămâni de la incident, oamenii legii încă îi caută pe suspecţi. Aceştia cer ajutorul cetăţenilor pentru a-i identifica şi a-i reţine.

Tânărul bătut a primit îngrijiri medicale şi se află în afara oricărui pericol.

Poliţia din Bălţi spune că suspecţii ar urma să fi sancţionaţi în funcţie de gravitatea leziunilor provocate victimei.

Persoanele care i-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 112, 0(231) 23476 , 069944600 sau 076711811.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Lasă un comentariu