SCÂNTEI înaintea intrării în ring! Haye şi Bellew s-au încăierat în timpul conferinţei de presă

Embed:

Tensiunea dă peste margini cu mult înaintea intrării în ring! Boxerii David Haye şi Tony Bellew s-au încăierat în timpul conferinţei de presă înaintea duelului. Cei doi au fost cu mare greu despărţiţi de pază. Haye i-a strigat adversarului său că o să-l facă praf, chiar dacă o să stea toate nopţile prin cluburi până la luptă.

Conflictul a început după un schimb de replici dure.

"El consideră că partida noastră va fi o simplă plimbare, iar eu sunt un adversar ce poate fi bătut uşor. El ar fi putut disputa lupte pentru titlu de campion mondial în categoria grea, dar a ales banii, deoarece este sărac", a menţionat Bellew.

"Lupte pentru titlul mondial vor avea loc atunci, când îmi voi dori. Acum vreau să-i dau un pumn în gură. Chiar și fanii doresc asta. Unii din ei s-au apropiat de mine pe stradă şi m-au rugat să-l fac knock-out", a precizat Haye.

Duelul dintre David Haye şi Tony Bellew va avea loc pe 4 martie la Londra. Haye în vârstă de 36 de ani este fostul campion mondial WBA, WBC și WBO la categoria grea. Pe ringul profesionist el disputat 30 de partide, a obţinut 28 de victorii şi a suferit două înfrângeri. De partea cealaltă, Bellew are 34 de ani şi este de asemenea englez.

De-a lungul carierei sale boxerul supranumit ”bombardierul din Liverpool”, a desfăşurat 31 de confruntări, 28 dintre care le-a câştigat, a pierdut două şi a terminat una la egalitate.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu