SCANDALUL GHERETELOR MOBILE. Vânzătorii se tem că vor rămâne fără un loc de muncă

Embed:

Administratorii gheretelor mobile în care sunt vândute lactate şi carne sunt nedumeriţi de hotărârea autorităţilor de a le interzice activtatea.

Aceştia spun că deţin toate actele necesare. Vânzătorii se tem că vor rămâne fără un loc de muncă, iar cumpărătorii spun că datorită acestor magazine mobile au ocazia să procure produse de calitate la preţ mic. 

"Omul începe a lucra, oamenii trebuiesc ajutaţi să lucreze, să rămână în ţară. Poate nu activează aşa cum trebuie, poate face greşeli, toate se rezolvă. Cheamă omul, lămureşte. pe noi ne-a trăsnit ca un tunet".

Gheretele activează în baza unei autorizaţii temporare, care potrivit responsabililor din cadrul preturilor, poate fi retrasă în orice moment.

"- Cât timp este ea valabilă?

- Este valabilă până la încheierea unei dispoziţii de evacuare şi reamplasare. Eu la acest serviciu activez peste zece ani de zile. Toţi clienţii sunt satisfăcuţi, nu am avut probleme

Administratorul a mai adăugat că primarul ar fi trebuit să îi cheme la discuţii.

"Domnul primar ar trebui să ne cheme, să ne audieze, să ne înștiințeze măcar cu o săptămână de zile, dar nu în prag de sărbători să ia decizia asat şi mâine să ne retragă autorizaţia El nu ştie câte credite avem noi, el nu cunoaşte câte probleme avem noi şi cât de greu este să întreţii o afacere în Moldova", a spus MIHAI ISTRATI
administrator. 

Mulţi dintre locuitorii Capitalei spun că aleg deseori să cumpere produse de la aceste gherete.

"De ce să o evacueze, dacă pe oameni îi aranjează. În magazin sunt alte preţuri, aici sunt alte preţuri şi este gustos"

"Sunt de acord să fie o maşină şi cu lactate şi cu scumbrie şi cu carne şi cu toate celea. În magazin te duci, acolo este deservire. Aici se dă care şi cum, îţi alegi, dar acolo nu se vede. "

Luni, primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, s-a arătat nemulţumit de faptul că tonetele ar fi conectate ilegal la curent electric, iar unele activează în lipsa autorizației oferite ANSA.

Ulterior, vicepretorul de Buiucani, Vadim Brînzaniuc a precizat că până la sfârşitul săptămânii, tonetele din sectorul pe care îl administrează, vor fi evacuate. Ceilalţi pretori nu au venit cu o reacţie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu