SCANDALOS! Un PREOT BEAT CRIŢĂ, pus de săteni lângă un sicriu și cărat într-o remorcă până la cimitir (FOTO)

Imaginea care surprinde un cortegiu funerar dintr-un orăşel din Serbia a ajuns virală pe Internet. Un preot a consumat alcool înainte de slujba de înmormântare, drept urmare el a fost cărat cu remorca până la cimitir.

Scena parte desprinsă dintr-un film tragico-comic, dar este o întâmplare reală care a fost făcută cunoscută de un internaut care a participat la înmormântare în Smederevo, Serbia, scrie libertatea.ro.

Preotul apare întins lângă sicriul cărat de săteni cu o remorcă trasă de tractor. Cel care a postat imaginile pe Facebook susține că ambii ocupanți ai remorcii dorm: unul somnul de veci, altul somnul de vecie.

Se pare că preotul de origine sârbă ar fi adormit după ce a consumat o cantitate mare de alcool. Pentru a a ajunge la cimitir, acolo unde trebuia să țină slujba de înmormântare, sătenii l-au urcat pe bărbat în remorcă, lângă sicriu și l-au lăsat să doarmă până au ajuns la cimitir. Acolo preotul s-a trezit și a ținut slujba.

O publicație din Serbia a încercat să verifice povestea, dar s-au lovit de un zid de tăcere din partea sătenilor. Nimeni nu a confirmat, dar nici nu au contestat veridicitatea faptelor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu